Helhedsplan for øget trafiksikkerhed

Opdatering 26. oktober 2022:
Idet Københavns Kommune og Vejdirektoratet på nuværende tidspunkt endnu ikke er blevet enige om en plan for at øge sikkerheden i krydset Hareskovvej/Mellemvangen, kan vi i vores grundejerforening heller ikke komme videre med planerne på nuværende tidspunkt.
Så snart der kommer skred i sagen fra kommune og stat, vil vi i bestyrelsen genoptage aktiviteterne for at føre Helhedsplanen ud i livet.
Opdatering følger, når der er nyt.


De stigende trafikmængder i København og omegn har de seneste år medført øget trafik på foreningens veje. Trafikken udfordrer sikkerheden blandt særligt børnene i området, den giver støjgener og den slider på de private fællesveje.

Bestyrelsen tog på baggrund af generalforsamlingen i 2021 initiativ til at udarbejde en helhedsplan for øget trafiksikkerhed, som blev præsenteret på generalforsamlingen i marts 2022. Det har ligget bestyrelsen meget på sinde, at planen netop skal tilgodese foreningen som helhed og ikke blot mindre delområder.

På baggrund af præsentationen på generalforsamlingen i 2022, arbejder bestyrelsen (vejudvalget) de kommende år videre med planerne, herunder udarbejdelse af budget, dialog med kommune, naboforeningerne og politi mfl. Helhedsplanen forventes på den baggrund på de kommende års generalforsamling også. 

Du kan læse hele planen her: Helhedsplan.

Hvis du konkrete spørgsmål eller input, kan du kontakte vejudvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.